0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Матраци Русе

 

Матраци - Русе

 

Матраци в град Русе със безплатна доставка

Русе е голям пристанищен град по поречието на река Дунав в Североизточна България. Той е административен и стопански център на едноименните община Русе и област Русе. Градът е важен транспортен, икономически и културен център в Северна България и с населението си от 149 642 жители е петият по големина град в страната и вторият по големина в Северна България след Варна.

 

гр.Русе - матраци

 

Всички промоционални еднолицеви матраци     Еднолицеви матраци - промоция
Всички промоционални двулицеви матраци     Двулицеви матраци - промоция
Всички промоционални топ матраци     Топ матраци - промоция

 

Русе се намира в най - западната част на най - голямата крайдунавска низина — Побрежие, и североизточно от устието на река Русенски Лом. Докато левият бряг на Дунав (от румънска страна) е нисък и мочурлив, то десният бряг край Русе е висок и сух.

 

Матраци в град Русе

 

Русе често е наричан „Малката Виена“ заради архитектурните паметници, в които са застъпени стиловете барок, модерн, неокласицизъм и сецесион. В Русе се намира и най-голямата Свободна безмитна зона на територията на България.

 

Матраци - гр.Русе

 

Защо да губите време в излишно обикаляне из магазините за матраци в Русе, когато ние сме събрали всичко което ви трябва тук. В сайта ни ще намерите всички познати в България еднолицеви и двулицеви матраци, подматрачни рамки и системи, спално бельо и възглавници, продукти от гъши пух и спални продукти за вашето дете. Вашият комфорт и удобство са само при нас. Освен това само тук ще намерите всякаква полезна информация - от това как да изберете матрак - до видовете материали за матраци подходящи конкретно за вас. Най - добрите марки и производители на матраци са при нас. Магазина за матраци Ви предлага матраците на следните фирми - матраци ТЕД, матраци НАНИ, матраци Блян, матраци Вики, матраци Парадайс, матраци Магнифлекс, матраци Molliyflex, матраци Resta, матраци Relax, матраци РосМари, матраци Хегра, матраци Neolux, матраци Латекс ЕКОН и още много производители С нас ще спестите и пари, защото освен всички актуални промоции на фирмите, които представяме обявяваме ежемесечно и собствени промоции, които са съпроводени с много подаръци и награди. Невероятни промоционални предложение ще намерите само тук....от 5, 10, 15,  20, 30 до 50 % намаление на цени.....Ние сме тук за да ви помогнем....на един клик разстояние!!!