0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Производители

Facebook
Абонирайте се

Матраци Дон Алмахадон


Матраци Дон Алмохадон

 

Матраци Дон Алмохадон е запазена търговска марка на испанския производител на двулицеви матраци, възглавници, протектори за матраци, топери и други аксесоари за съня Don Almohadon.  
Съчетавайки най - модерните технологии в производството с най - високите изисквания на потребителите, ние създадохме за Вас новата колекция 10-11 матраци и възглавници Дон Алмохадон.
Изработването на висококачествени и комфортни продукти е нашата цел, която в съчетание с дистрибутирането на иновативни и доставящи пълна удовлетвореност на нашите клиенти продукти, ни помага да подобрим качеството на Вашия сън.   Всичките продукти на Дон Алмохадон се отличават с прецизна изработка и са произведени от висококачествени, екологичночисти и безвредни материали, отговарящи на най - новите изисквания и стандарти за качество на Европейския Съюз.

Матраци Дон Алмохадон Матраци Дон Алмохадон
Топ матраци Дон алмохадон Топ матраци Дон алмохадон
Подматрачни рамки Дон Алмохадон Подматрачни рамки Дон Алмохадон
Протектори за матраци Дон Алмохадон Протектори за матраци Дон Алмохадон
Възглавници Дон Алмохадон Възглавници Дон Алмохадон

 

Матраци Дон Алмохадон

 

Матраците от колекцията са безшумни, анатомични, антиакарни и дишащи през всички свои фибри. Поради специалните съставки във вътрешността си, всички матраци бидейки и безпружинни, не се влияят от теглото на човека и поради това не се деформират. Матраците от колекцията на Дон Алмохадонса с гаранция за качество от осем години.
Колекцията възглавници  Дон Алмохадон е идеалния избор, допълващ комфортния и здравословен сън. Моделите класически възглавници за сън и специализирани възглавници в колекцията, са съобразени с последните тенденции в областта, а изборът между моделите оставяме на предпочитанията на нашите клиенти.
Други продукти с които работи марката Дон Алмохадон са топери, протектори за матраци, подматрачни рамки и детска колекция. Най - иновативните решения, които са патент на марката, са перяща се Memory пяна, което е внедрено в два модела възглавници и един модел топер.
Основни конкурентни предимства на матраци Дон Алмохадон са изключително високото ниво на качество за всеки един продукт в колекцията си, предлагано на възможно най - атрактивните продажни цени на пазара.