0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Производители

Facebook
Абонирайте се

Матраци ТЕД - лого 

Матраци ТЕД – изборът е в твоите ръце!

 

Матраци ТЕД са най-предпочитаната и непрестанно търсена продукция на родния ни пазар, що се отнася до продуктите за сън. Фабриката за Матраци ТЕД  е водещ бранд в сферата на създаването на аксесоари за сън в България.
Повече от две десетилетия лидерът ТЕД-БЕД ЕАД създава своята впечатляваща история в страната. Фирмата е основана през 1995-та година. Седалището на ТЕД-БЕД ЕАД се намира в град Пловдив, а базата се разполага на невероятната площ от 22 хиляди квадратни метра. Днес фирмата за спални продукти разполага с абсолютно най-съвременните условия за разработване на своята продукция. На база натрупания опит, високи стандарти, от които се ръководи и използвайки възможно най-иновативни методи и суровини, фирмата TED-BED създава изключителни продукти. Базата, освен адаптирана към нуждите на производството, разполага с най-модерно оборудване и си партнира с други западноевропейски компании. Огромния производствен капацитет е доказателство за успешното развитие на предприятието.
Големи фирми от европейски страни като Швеция, Германия, Гърция и др. считат, че родният създател на матраци ТЕД е преборил конкуренцията, както сравнен по организиране на труда, така и по отношение на машинните съоръжения, предпочитани технологии, избор на размери и несравнимото качество на материалите. Матраци ТЕД предлагат богата гама от артикули на достъпна цена, целящи здравословния сън: разнообразни варианти на еднолицеви и двулицеви матраци от материалите: пружини тип Бонел, покет пружини, мемори пяна с термоактивни свойства, полиуретанова пяна и различни техни комбинации. Всички матраци с бранда ТЕД имат слава като безспорни лидери на всички европейски пазари.


Матраци ТЕД Кауфланд Пловдив - TED matraci

 

►►Еднолицеви матраци ТЕД с -30% от цените вижте тук


►►Двулицеви матраци ТЕД с -60% от цените вижте тук


►►Топ матраци ТЕД с -50% от цените вижте тук


Интересната история на лидера Матраци ТЕД през годините:


- През 1995 г.официално се слага начало на производството на матраци.
- През 1998 г.  артикулите с марка ТЕД вече са в топ 3 на най-харесваните брандове
- През 2000 г. са поставени основите и е завършена конструкцията на цялата фабрика за матраци. Това е първата им база, разпростираща се на на площ от 6 хил. кв.м.


Асортимент на матраци ТЕД


Милиони хора вече обичат матраците с почти нереално високо качество, стилен дизайн, практичност и издръжливост. В богатия асортимент и каталога са включени и други продукти, сред които особено внимание се отрежда на:


Матраци ТЕД с пружинна система Бонел:


- През 2001 г. е начална година за производство на комфортни пружинни матраци, с ядро Бонел. Фирмата е оборудвана от световните първенци в бранша - Remex, Швейцария и FIDES, Италия. Голямата инвестиция драстично води до покачване на качеството и разширяване на гамата от артикули. Така ТЕД откликва на персоналните нужди на своите почитатели на марката, доставяйки още несравними нива на комфорт.
- През 2002 г. започва поредица различни медали за ТЕД, в която е удостоена за отлично качество и използване на най-актуалните за момента технологии. Призът е връчен на Международния Пловдивски панаир
- През 2003 г. започва и изнасянето в Европа на пружинни пакети, тип бонел на пазарите на Германия, Хърватия и Македония.
- 2004 г. ще се помни в историята на матраци ТЕД с експанзивната рекламна кампания, непрестанно актуализиране качеството на продукцията, използването на още по-нова техника и разширяване на дяловото участие на пазарите в много страни от Европа.

 

Матрак ТЕД цена, размери - matrak TED

 

Пружинни Матраци ТЕД с Покет система


- През 2005 г. започва създаването на пружини pocket spring. Всяка от пружините  е специално обвита отделно в джоб от Spunbond (нетъкан текстил), а всички пружинки са събрани в едно и закрепени с помощта на еластична връзка.
- В края на 2006 г. ТЕД става номер едно, по отношение създаването на матраци с покет пружини за територията на целия Балканския полуостров.
- В 2006 г. са внедрени още нови по-технологии, чиято роля е да подобрят матраците Roll Packed.

 

Пружинни Матраци ТЕД с Покет система


- През 2005 г. започва създаването на пружини pocket spring. Всяка от пружините  е специално обвита отделно в джоб от Spunbond (нетъкан текстил), а всички пружинки са събрани в едно и закрепени с помощта на еластична връзка.
- В края на 2006 г. ТЕД става номер едно, по отношение създаването на матраци с покет пружини за територията на целия Балканския полуостров.
- В 2006 г. са внедрени още нови по-технологии, чиято роля е да подобрят матраците Roll Packed.

 

Матрак ТЕД руло 

 

Ролирани Матраци ТЕД


- През 2008 г. е приключен строежът на най-модерната и високотехнологична фабрика. Тя се разполага на 22 хил. кв.м. закрита площ. Базата е оборудвана с най-актуални технологии и машини, познати за индустрията. Поради перфектната технологична организация, ТЕД се превръщат във една от водещите фабрики не само в България, но и в Европа.
- През 2009 г. ТЕД-БЕД ЕАД спечелва най-големия си проект. Фабриката е преоборудвана машинно, което допринася изцяло да бъде обновена. Базата й е разширена, а наред с това и производственият капацитет. ТЕД матраци са начало за нов бранд, който кара всички да го обичат и покорява сърцата и на световните производители.
- 2012 г. остава в историята на фирмата с новата линия артикули - двулицеви матраци ТЕД, изработвани по специалната air-flex technology. Заложен е нов вид профилиране във вътрешността на слоевете и изграждане на канали в самата структура. Това позволява по-висока степен на проветривост и перфектна циркулация на въздуха.
С това уникалната линия air-flex technology предлага на родния пазар  5 нови модела непружинни матраци във всички размери с профилирана пяна: Сан Марино Флекс и Венеция, Латекс Сюрприйм, Дел Мар и Тай Спа. През тази година са планирани и още много нови проекти за развитието на високотехнологичната линия матраци ТЕД.
- През 2013 г. ТЕД матраците добавят в продуктовия си каталог нови 10 модела на българския пазар непружинни и пружинни, еднолицеви и двулицеви матраци. Фирмата разполага с богато портфолио, в което са добавени, освен еднолицевите модели и новият Торино - еднолицев мемори матрак, чиято повърхност е обогатена с петсантиметров пласт термоактивна мемори пяна. В списъка на страхотните двулицеви матраци се отнасят модели Kashmira Multi Pocket, Memento, Фаворит S EXCLUSIVE, Fancy De Lux, Lavender Duo и още три нови модела двулицеви матраци, разработени само в лимитирана серия - матраците White Line, Black Line и Red Line.


Навит ТЕД матрак


Тук ще намерите най-добрите решения за интериора и комфорта на вашите легла. Струва си да се отбележи отделно, че фабриката е и производител на всички размери матраци, с еко материали, сертифицирани продукти, одобрени и преминали всички необходими изследвания, включително строг контрол на качеството в лаборатории.
Продажната цена на цялата продукция на ТЕД се определят, като се вземат предвид вложените материали и техники.
Фабриката обръща голямо внимание на произвеждането на ортопедични и анатомични матраци, които могат да предложат небивал комфорт и да осигурят здравословен сън.
Ако се колебаете какъв точно матрак ТЕД  да изберете, на каква цена и кое е най-подходящо за семейството ви и за вас от продуктовата гама, обърнете внимание на квалифицираните специалисти. Те са отзивчиви и винаги готови да ви помогнат да решите кой матрак ТЕД  е създаден специално за вас.
Сдобий се с нов матрак, с размери и цена по твой избор, като посетиш някой от фирмените магазини на матраци ТЕД в Бургас, Благоевград, Пловдив, София, Варна, Сливен, Стара Загора, Плевен, Велико Търново, Кърджали, Търговище, Русе и др.