0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Производители

Facebook
Абонирайте се

Матраци Дон Алмахадон


 

Дон Алмохадон е запазена търговска марка на испанския производител на матраци  възглавници, протектори за матраци топери и други аксесоари за съня Don Almohadon.  
Съчетавайки най - модерните технологии в производството с най - високите изисквания на потребителите, ние създадохме за Вас новата колекция 10-11 матраци и възглавници Дон Алмохадон.
Изработването на висококачествени и комфортни продукти е нашата цел, която в съчетание с дистрибутирането на иновативни и доставящи пълна удовлетвореност на нашите клиенти продукти, ни помага да подобрим качеството на Вашия сън.   Всичките продукти на Дон Алмохадон се отличават с прецизна изработка и са произведени от висококачествени, екологичночисти и безвредни материали, отговарящи на най - новите изисквания и стандарти за качество на Европейския Съюз.

 

 

Матраците от колекцията са безшумни, анатомични, антиакарни и дишащи през всички свои фибри. Поради специалните съставки във вътрешността си, всички матраци бидейки и безпружинни, не се влияят от теглото на човека и поради това не се деформират. Матраците от колекцията на Дон Алмохадонса с гаранция за качество от осем години.
Колекцията възглавници на Дон Алмохадон е идеалния избор, допълващ комфортния и здравословен сън. Моделите класически възглавници за сън и специализирани възглавници в колекцията, са съобразени с последните тенденции в областта, а изборът между моделите оставяме на предпочитанията на нашите клиенти.
Други продукти с които работи марката Дон Алмохадон са топери, протектори за матраци, подматрачни рамки и детска колекция. Най - иновативните решения, които са патент на марката, са перяща се Memory пяна, което е внедрено в два модела възглавници и един модел топер.
Основни конкурентни предимства на Дон Алмохадон са изключително високото ниво на качество за всеки един продукт в колекцията си, предлагано на възможно най - атрактивните продажни цени на пазара.

 

Разгледайте всички артикули и цени на матраци  Дон Алмахадон  ТУК